SoilWeb Geoceller

Soilweb Geoceller

SoilWeb er blandt de førende inden for stormflods- og entreprenørindustrien. De garanterer miljø- og klimabevidste løsninger, og deres produkter er desuden designet til at spare omkostninger og reducere konstruktionstiden. SoilWeb imødekommer altid kundespecifikke problemer og løser selv mest krævende jord- og vandproblemer. Deres produkter er designet til at klare unikke udfordringer, og deres høje kvalitet er bevist og afprøvet af forskning, internationalt anerkendte tests og andre kvalitetsprocesser.

SoilWeb har i over 30 år fremstillet innovative kvalitetsprodukter, som sætter et minimalt miljømæssigt aftryk. De skaber løsninger inden for jordstabilisering, stormflodssikring, erosionskontrol og meget mere.

 

 

En klimavenlig og langvarig løsning

Geoceller er en funktionel og effektiv løsning, når du ønsker at stabilisere, blokere eller beskytte terræn. Uanset om det gælder erosionsbeskyttelse eller beskyttelse mod vand og jord. Vores geoceller er en langvarig og klimavenlig løsning af højeste kvalitet.

Geocellerne installeres ved at fastgøre dem til det valgte terræn og dernæst fylde cellerne med jord og andet råmateriale. Geocellerne skaber en høj rive- og trækstyrke, som gør terrænet modstandsdygtigt over for både erosion og al slags vejr. Vores geoceller kan bruges til selv de mest komplekse projekter på grund af cellernes stærke design og lange holdbarhed.

Du finder yderligere vejledning til installation af dine SoilWeb-geoceller og hjælp til beregning til henholdsvis gangstier, køreplader og terrasser/skråninger her. Du kan også tage et kig på vores datablade om SoilWebs geoceller her.

 

 

Høj kvalitet med kompetent rådgivning

Vi imødekommer altid vores kunders udfordringer. Uanset problemet finder vi næsten altid en løsning, fordi vores produkter er designet til at klare enhver udfordring. Vi bestræber os efter at skabe tryghed for vores kunder med vores kompetente ekspertise. Hos SoilWeb forpligter vi os altid til ethvert projekt med engagement og idérigdom, og vi står klar med vejledning fra start til slut. Hvis du er interesseret i at udføre et projekt med vores hjælp, kan du finde vores projektformular her.

Vi kan hjælpe med konkrete ingeniørberegninger på dit projekt, så du kan opnå det resultat, du ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 58 58 40 72 eller at sende os en mail til [email protected].

1
Vejledninger om SoilWeb geoceller ⇒ Nykilde.dk
1
SoilWeb Datablade, Katalog og projektformularer

Samling af brochure, datablade og produktinformation på vores SoilWeb geoceller.

SoilWeb Grønne tage
SoilWeb Grønne tage
SoilWeb - til fastholdelse af det grønne tag på skrånende tage.
SoilWeb erosionsbeskyttelse
SoilWeb erosionsbeskyttelse
SoilWeb®ErosionsbeskyttelseSoilWeb® Geocells-sys...
SoilWeb Celle dimensioner
SoilWeb Celle dimensioner
SoilWeb system standard størrelser
SoilWeb Kanalbeskyttelse
SoilWeb Kanalbeskyttelse
Beskyttelse af kanaler mod erosion.
SoilWeb Kystlinjebeskyttelse
SoilWeb Kystlinjebeskyttelse
Jordstabilisering
SoilWeb lastunderstøttelse
SoilWeb lastunderstøttelse
Trærodsunderstøttelse og understøttelse af grøn energi.
SoilWeb Støttemure
SoilWeb Støttemure
SoilWeb® støttekonstruktionerSoilWeb® Geocells k...
SoilWeb Tilbehør ATRA Konstruktionsværktøjer
SoilWeb Tilbehør ATRA Konstruktionsværktøjer
Nøglefærdig innovation
SoilWeb vægtunderstøttelse og vægtfordeling
SoilWeb vægtunderstøttelse og vægtfordeling
Lastfordelingslag med SoilWeb® GeocellsPå grund...
SoilWeb vægtunderstøttelse - Lastoverførselsplatform
SoilWeb vægtunderstøttelse - Lastoverførselsplatform
LTP