SoilWeb Kanalbeskyttelse

SoilWeb Kanalbeskyttelse

Varenummer: 1042
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

SoilWeb®Vandteknik

SoilWeb® geoceller kan bruges til at stabilisere og beskytte overfladevand. I kombination med forskellige fyldmaterialer kan selv de højeste strømningshastigheder modståes.

Beskyttelse ved hjælp af vegetation:

Udskiftning af dyre og vedligeholdelseskrævende riprap med stabilisering ved hjælp af vegetation, der kræver mindre vedligeholdelse og færre omkostninger. Effektiv til kanaler med lave strømningshastigheder og intermitterende vandstande. Med yderligere GREENFIX erosionskontrolmåtter kan det økologiske SoilWeb®-system modstå strømningshastigheder på op til 9 m/s. Ideel til drængrøfter, svaler og opsamlingsbassiner.

Beskyttelse med knust fyldmateriale:

SoilWeb®-strukturen sikrer en god sammenkobling med knust fyldmateriale. Derfor kan der i stedet for groft, uhåndterbart riprap anvendes billigere fyldmateriale med mindre kornfraktioner ved lave til problematiske strømningshastigheder.

Betonforstærket beskyttelse:

Betonfyldte SoilWeb®-celler er ideelle til overfladevand, der er udsat for store hydrauliske belastninger. Betonen hældes i cellerne på stedet, hvilket skaber et let at installere, fleksibelt og alligevel massivt system på grund af armeringen, som er billigere end systemer, der anvender præfabrikerede betonelementer.

Beskyttelse gennem støttestrukturer:

Kanaler med lagdelte, beplantede SoilWeb®-celler skaber naturlige levende støttemure, der kan modstå høje strømningshastigheder i korte perioder. De kompenserer for forskellige sætninger i undergrunden uden at miste strukturel integritet og er hurtigere og nemmere at installere end typiske bloksystemer.

  

Anvendelser


- Dræningsbassiner og grøfter
- Afledning eller tilbageholdelse af regnvand
- Sedimentationsbassiner
- Overløbskanaler/afvandingskanaler/udløb
- udløb af kulvert
- Kanaler med intermitterende / kontinuerlig
   vandstande