Læs om vores GREENFIX Gabionmåtter

   

GREENFIX...siden 1975. Made in Germany.

GREENFIX FILOSOFIEN

Rækken af GREENFIX produkter siden 1975 har gjort livet lettere for ingeniører ved at levere og understøtte en komplet række af pålidelige, omkostningseffektive erosionskontrol måtter. SOILTEC har udviklet den mest omfattende række af produkter og systemer til at bekæmpe de komplekse og forskelligtartede problemer forbundet med erosionskontrol. Med kontorer og repræsentanter i mere end 50 lande globalt, leverer SOILTEC et professionelt og ansvarligt salgsnetværk. Vi har været ansvarlige for at pionere og udvikle nutidens erosionskontrol løsninger ved brug af naturlige fibermåtter.

Hele tiden i gang med innovation, GREENFIX udvider i dag rækken af produkter til en måtteløsning for gabioner.

 

 

 

  

ARBEJDER HELE TIDEN
FOR INNOVATION

GREENFIX har udvidet rækken af produkter til at inkludere en måtteløsning for gabioner.

GREENFIX Gabion Måtter er en kombination af vores EROMATS syet sammen med en flis som forhindrer tab af jord. En højkvalitets EROMAT med et jævnt distribueret fibermix er essentielt for at beskytte flisen mod UV-stråling så holdbarheden forlænges samt det skaber en naturlig facade. I stedet for at bruge dyre sten som fyldmateriale, er det nu muligt at bruge lokal jord og dermed reducere konstruktionsomkostningerne.

Ved at udvælge de rette planter eller frø, kan du få en grøn væg og skabe et ekstra rum for miljøet.

 

 

 

Rene sten gabioner/kasser fremstår ofte lidt udtryksløse eller for „tunge“. Med GREENFIX Gabion Måtter kan man nemt beplante og begrønne stålgabionerne. En nem måde at begrønne gabioner er ved hjælp af klatreplanter såsom Hedera, Clematis, vinplanter eller roser foran gabionerne. Denne metode er specielt velegnet ved højere gabionvægge, da planterne bruger GREENFIX Gabion Måtter og stålgitteret som klatrehjælp.

GREENFIX Gabion Måtter vil holde på topjorden så der kan skabes en terrasse på gabionvæggen, som også kan tilplantes med buske og stauder m.m.

GABIONMÅTTERNES KARAKTERISTIKA

Type 20

GREENFIX Gabion Måtter er tilgængelige som enten ruller eller allerede udskåret kvadrater. Udvalget af måttedimensioner tager hensyn til de forskellige udgaver af tilgængelige stålkasser/gabioner. Vores falkeøje, et optisk kvalitetskontrol management system, i vores produktion garanterer en ens distribueret naturlig fiber madras. Installationen er en nem
og kvik proces. Ganske enkelt fastgør måtterne til frontdelen af gabionerne og fastgør dem med GREENFIX træklips. Fjern klipsen når gabionerne er fyldte og genbrug dem. De naturlige
fibre har en levetid på minimum 3-5 år. I løbet af denne periode vil din udvalgte vegetation tage over som det naturlige udtryk på gabionvæggen. Flisdugen som beskytter mod tab af jord vil forlænge levetiden med ca 15 år.

Se flere tekniske detaljer her.