Forhandlere af frø til private.

Forhandlere af Nykildes frøblandinger til private 

Hos Nykilde har vi et bredt udvalg af kvalitetsrige frøblandinger, der kan pifte ethvert grønt areal op. Vi har nemlig udviklet frøblandinger med landskabsarkitekter og biologer gennem flere år, hvor vi har specialiseret os på særligt det område.

Dog gør vi opmærksom på, at vores webshop ikke forhandler frø til privatkunder. I stedet henviser vi til andre anbefalingsværdige forhandlere af Nykildes frøblandinger – nemlig Jyllands Frøhandel, Tagtomat og Naturengen.dk. Læs med her og bliv klogere på, hvor du skal købe dine frøblandinger næste gang.

Jyllands Frøhandel

I samarbejde med Nykilde tilbyder Jyllands Frøhandel en bred vifte af frøblandinger af både et- og flerårige blandinger. Her finder du blandt andet sommerfrøblandinger og andre farverige frø, der er med til at gøre noget godt for biodiversiteten og miljøet.

Jyllands Frøhandel er til dig med have, som ønsker en farverig have af smukke blomster, der udbygger biodiversiteten i haven. På trods af navnet er Jyllands Frøhandel landsdækkende.

TagTomat 

TagTomat er endnu en anbefalingsværdig forhandler af frøblandinger. Her finder du et bredt udvalg af frø til haver og altankasser, hvor den typiske portionsstørrelse er fra 10 gram til 100 gram. Det vil sige fra ca. 2-3 kvadratmeter til 25 kvadratmeter.

TagTomat er til dig med hang til grønne altaner, hvor du ønsker at så alt lige fra krydderurter og grøntsager til fine blomster.

Naturengen.dk

Hos Naturengen.dk finder du nem og gennemskuelig adgang til hjemmehørende frø, planter, viden og gaver til den vilde have, altan eller gårdhave. Frø sælges i portioner til 5 kvm og opefter.
Foruden frø, kan du også få hos Naturengen skilte til vilde haver/vilde arealer, skønlitteratur faglitteratur og børnebøger om biodiversitet og natur, plakater, lærende og sjove naturspil for børn og voksne, tomme frø- og sankeposer, bihoteller, haveredskaber og mere til.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Nykilde er vi specialiserede i frøblandinger. Det gælder både blomstermarksfrø, enkeltartede sommerfrø og græsfrø. Vi vil altid dele ud af vores faglige ekspertise og hjælpe dig med at finde den helt rigtige frøblanding.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke tilbyder personlig vejledning til privatkunder, men henviser i stedet til vores blog, som er sprængfyldt med gode tips og tricks. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.