Øko-øen

Ingeniørbiologi, erosionsbeskyttelse, vegetationsteknik og naturbeskyttelse via innovativ produktudvikling. Det er hvad både vi hos Nykilde og vores samarbejdspartner indenfor vegetationsteknik til vådområder har arbejdet med i årtier.

I mange af disse årtier har AquaGreen Sivrørsøer været et vigtigt element i denne indsats. Disse består af en kombination af vegetation og syntetiske flydende bæreelementer.

Vi har i mellemtiden videreudviklet produktet så vi fuldstændigt kan undvære syntetiske kunststoffer som for eksempel PP eller PE og lignende.

Som tidligere bliver vores fuldstændigt biologisk nedbrydelige ArmaFlor Bredmåtte kombineret med et flydende bæreelement.

Det flydende bæreelement består af enkelte flydemoduler, der er forbundet med og under hinanden. Disse moduler består for eksempel af en speciel bio flis, hvor hovedbestanddelen er fåreuld, såvel som en meget lille andel af metal for fastgørelse af de passende flydeelementer.

Ydermere er de 2 x 1 m. store enkeltelementer nemme at kombinere med hinanden ved hjælp af hurtig-koblinger (stål forzinket).

Specielle former af enkeltelementerne i runde eller svungne former kan på projektbasis også leveres.

Til urbane miljøer, hvor der ofte kan være fare for en overpopulation af vandfugle med dertil hørende bid skader er det muligt at levere beskyttelse enten som en midlertidig løsning eller en mere permanent løsning.

Alt efter de lokale forhold og systemer og produkter, er der også løsninger til forankring (f.eks. reb eller PLA (Polymælkesyre)), som også kan tilpasses de lokale forhold.

Øko-ø

Klik på billedet ovenfor for datablad og mere information.