Biodiversitetspakken som tilkøb til grønne tage

Biodiversitetspakken

Med Nykildes biodiversitetspakke får du en sammensat pakkeløsning, der giver dig mulighed for at skabe mere biodiversitet på ekstensive grønne tage, som er den mest almindelige variant indenfor levende tage bestående af et tyndt vækstlag med mere tørkemodstandsdygtige planter. Du øger dermed dit levende tags økologiske værdi via nogle få delelementer. Det er nemlig via sunde økosystemer, at du bidrager med mange nødvendige processer som fotosyntese, bakterier og andre levende organismers nedbrydelse af organisk stof til næringsstoffer samt reproduktion af planter via bestøvere.

Alle delene i vores pakke er nøje udvalgt til at gavne det levende miljø af fugle, bier, sommerfugle og andre insekter, hvor pakken også yder redemuligheder, beskyttelse og kilde til føde. Du finder bl.a. biodiversitetstagssubstrat, insekthotel (fuglekasse eller træstamme) og en blanding af biodiversitetsfremmende planter bestående af stauder, urter og græsser. Bemærk venligst, at pakken indgår som en ekstra del af det planlagte eller allerede veletablerede grønne tag som bl.a. vores detentionstag.

Byg grønt, byg levende tage med biodiversitetspakken

Er du stadig ikke helt overbevist, om at du skal investere i vores biodiversitetspakke som en del af dit sedumtag? Så læs videre. Biodiversitet er vigtigt, og særligt hvis du bor i byen eller tætte bebygget områder, fordi det betyder, at der er en variation i den levende natur, der tilsammen udgår en helhed af forskellige gener, arter og økosystemer. Det betyder altså, at du mindsker muligheden for indavl og mindsker arter for sårbarhed ift. sygdom.

Applikation af biodiversitetspakke

Som allerede nævnt kan biodiversitetspakken installeres på ekstensive grønne tage med en hældning på max 10 grader, dog har vi også en løsning, hvis du ønsker grønt tag på stejle og skrånende tagflader. Pakken kræver derudover også, at der er et tagareal på min. 6 kvm for at få den optimale udnyttelse af pakkens indhold.

Biodiversitetspakkens indhold

Biodiversitetspakken leveres på en palle og indeholder følgende produkter:

  • Biodiversitetstagssubstrat
  • Sand
  • Grus
  • Flerfarvede søsten
  • Stykker af egetræ
  • Valget mellem et insekthotel, en fuglekasse eller en ekstra træstamme
  • En blanding af biodiversitetsfremmende planter bestående af stauder, urter og græsser.

Nykilde hjælper med grønne tage i alle afskygninger til fagfolk

Hos Nykilde hjælper vi alle fagfolk med etableringen af vores grønne tage. Derfor har vi også lavet en udførlig guide til etableringen af grønne tage, så du husker at få taget alle de nødvendige forholdsregler og får overvejet alle praktiske forhold, inden du går i gang med monteringen. Hvis du ønsker en mere personlig dialog om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os enten ved at ringe tlf. (+45) 5858 4072, sende en mail til [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Bemærk venligst, at vi ikke yder rådgivning til privatkunder.  

Biodiversitets pakken
Biodiversitets pakken
Varenummer: 298741236
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product