Opbygninger til grønne tage

Grønne tage er den klimavenlige tagløsning til dig, der ønsker et CO2-neutralt tag. Grønne tage kan bruges på huse med både taghældning og fladt tag. Det er desuden en praktisk løsning, fordi de optager en stor mængde regnvand, hvilket aflaster kloakken.

Man kan næsten ikke sige grønne tage uden sedum. Sedum er en stenurt, som er robust i alt slags vejr. Sedummåtter bliver særligt brugt til grønne tage, fordi de er er resistente i tørkeperioder og ved kraftige regnskyl. De er desuden brandgodkendte. Er du interesseret i flere fordele ved grønne tage? Så har vi remset en bred vifte af fordele op, så du kan være helt sikker på, at et grønt tag er den rette løsning for dig.

Det skal du overveje, inden du bygger et grønt tag 

Når du skal opbygge et levende tag, skal du først og fremmest overveje hældningen på taget. Er hældningen mere end 12 grader, kræver det en anderledes opbygning end normalt. Vi henviser derfor til vores kundeservice, hvis du skulle være i tvivl om noget. Her står vi klar til at finde en løsning til dig, hvis dit tag har en større hældning end 12 grader.

Derudover skal du snakke med en byggesagkyndig om, hvorvidt taget kan bære de 50kg/m2, som sedummåtterne vejer. Uanset hvilken form for grønt tag, du ønsker, er det altid vigtigt at have en byggesagkyndig indover. På den måde undgår du misforståelser, så du kan opbygge dit grønne tag på en tryg og sikker måde.

For uddybende guides kan du tage et kig på de forskellige kategorier, som matcher dit ønske om et grønt tag.

Nykilde – eksperter i grønne tage

Hos Nykilde har vi specialiseret os inden for etablering og opbygning af grønne tage. Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af klimavenlige tagløsninger såsom VegBlock og sedummåtter. Det gælder for både professionelle erhvervskunder og privatkunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og guide dig til en tagløsning, der passer til lige netop dit hus. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 58 58 40 72 eller mail [email protected]. På den måde kan vi sammen finde den løsning, der passer præcis til dig.

Guide til grønne tage (med sedummåtter)

Sedumtage opbygget med sedummåtter
Sedumtage opbygget med sedummåtter
Varenummer: 1093
Letvægtsopbygning med sedumtage..
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product