SoilWeb Støttemure

SoilWeb Støttemure

Varenummer: 1045
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

SoilWeb® støttekonstruktioner

SoilWeb® Geocells kan bruges til at skabe (flerlagede) tunge vægge og forankrede strukturer (SoilWeb® Geocells) som det endelige frontelement. Disse konstruktioner kan normalt begrønnes, afhængigt af strukturen/geometrien.

Strukturel stabilitet

Støttekonstruktioner med SoilWeb® Geocells er holdbare og strukturelt stabile. Konstruktioner med SoilWeb® Geocells kan bygges i områder med sættelsessensitiv undergrund samt i områder med seismisk aktivitet i overensstemmelse med den statiske verifikation, der skal foretages.

Terrasserede, vegetationsdækkede støttestrukturer

SoilWeb® Geocells' honeycomb-struktur giver mulighed for direkte beplantning, afhængigt af strukturens geometri. På grund af materialets fleksibilitet med hensyn til terræntilpasning/modellering kan der produceres visuelt sofistikerede og økologisk værdifulde strukturer.

Fyldmaterialer / praktisk anvendelighed

Med SoilWeb® Geocells kan der også anvendes fyldmaterialer med lav kvalitetsgrad (f.eks. sand eller materiale udvundet på stedet). De lette SoilWeb® Geocell-enheder er nemme at installere, især i områder med begrænset arbejdsplads.

 

     

Anvendelser


- Afskæringer af stejle skråninger eller terrænskæringer
- Kraftige vægge
- Konstruktioner med forankring i ryggen
   (SoilWeb® geoceller som frontelement)
- Kanalforinger

Installationsvejledning til støttemure