Solar Biodiverse Roof

Sempergreen Solar Biodiverse Roof 0-5 grader

Sempergreen Solar Biodiverse Roof er et særligt grønt tagsystem til flade tage, som kombinerer et grønt tag med en biodiverse blanding af planter og Sempergreen Solar-montagesystemet. Næsten alle typer solcellepaneler kan placeres på Sempergreen Solar-stativet. Det grønne tagsystem fungerer som ballast, der giver den nødvendige vægt til at fastgøre solpanelerne på taget.

Dette grønne tag øger ikke blot solpanelernes energiudbytte (med 6-20 %), det øger også den lokale biodiversitet! På grund af de mange forskellige plantearter i Sedum-urt måtterne, tykkelsen af substratlaget og det faktum, at et solpanel kan fungere som et skjul, er Solar Biodiverse Roof et ideelt tilflugtssted for fugle og insekter.

 

Solar Biodiverse Roof 0-5° specifikationer (klik for teknisk tegning)

Hældning: 0-5°.

Tykkelse af systemstruktur: fra 125 mm

Mættet vægt: fra 100,9 kg/m² (ekskl. PV-paneler)

Vandbufferkapacitet: fra 26,4 l/m²

Ønsker du at skabe et endnu mere optimalt grønt tag for fugle og insekter? Supplér Solar Biodiversity Roof med Biodiversitetspakken!

Systemets opbygning

Systemopbygning af biodiversitetsgrønt tag med PV-panelsystem

1: Sempergreen Solar Stand, ekskl. PV-panel

Bestående af en grundplade, profilholder og monteringsprofiler. Inkl. monteringsklemmer til PV-panelerne. PV-panelerne kan placeres i både landskabs- og portrætpositioner i forskellige orienteringer (syd/øst/vest) og hældningsvinkler (10˚ og 15˚). Dette system kan anvendes i kombination med næsten alle typer solpaneler.

2: Sedum-urt måtter 40 mm

Forkultiverede Biodiverse blanket Sedum-urter (40 mm). Bestående af en blanding af 20-25 forskellige typer urter og 4-6 forskellige Sedum-typer. Vegetationsmåtterne har altid en dækning på mindst 95% ved levering.

3: Taghavesubstrat - fra 70mm

Tykkelse og type af taghavesubstrat bestemmes på baggrund af vindbelastningsberegningen og ballastplanen. Produceret i overensstemmelse med FLL's retningslinjer.

4: Grundplade Sempergreen Solar Stand 60 mm

Mål 1980 x 980 x 60 mm (LxBxH). Fremstillet af genanvendt HDPE med skrue gevind til fastgørelse af profilholderen. Montering i overensstemmelse med netplan og vejledning.

5 Drænplade 10C

Tykkelse 10 mm. Plade med fordybede kerner fremstillet af genanvendt HPDE. Dækket med en polypropylen filterdug, der er limet på pladens overside.

6: Beskyttelsesfolie

Vægt 300 gr/m². Fremstillet af genanvendte fibre.

7: Folie med rodspærre

Valgfrit; kun anvendelig på tage uden rodspærrende tagmateriale.