Substratruller

Materialet
Substrat rullerne er produceret af et materiale i form af mineraluld ved nåle fibrene sammen. Dette har skabt en kompakt og dimensionelt stabil filt. Blandingen af stenuldsfibre er designet til at fysisk at opsuge vandmolekylerne.

Applikation
I forhold til andre stenuldsprodukter så er Substratrullerne et letvægtsprodukt med overlegne vand-absorberende egenskaber, som skaber et fremragende grundlag for grønne tage. Substratrullerne er designet til at gen-absorbere op til 8 gange dets egen vægt i vand efter dehydrering, i modsætning til almindelig stenuld, hvor vandbuffer egenskaberne forsvinder over tid. Substratrullerne kan bruges som et letvægtserstatning for almindelig tagsubstrat.

Levering og installation
Substratrullerne leveres i ruller af 1 x 6 meter (20 mm) og 1 x 3 m (40 mm), men kan efter ønske leveres i forskellige typer, størrelser og tykkelser. Substratrullerne skal udlægges i ret vinkle i forhold til drænlaget nedenunder (hvis dette er aktuelt). Placér rullerne tæt op ad hinanden. Hvis nødvendigt kan rullerne tilskæres for tilpasning til taget.

Teknisk data
Ruller størrelser: 1 m x 6 m (20 mm) & 1 m x 3 m (60 mm)
Tykkelse: 20 - 40 mm
Tørvægt: 2,2 - 4,4 kg
Vandoptagelseskapacitet: 17 - 29 ltr/kvm.

 Hent datablade på 20 mm her og 40 mm her.
Substratrulle (40 mm) 1 x 3 m rulle (forlænget leveringstid)
Substratrulle (40 mm) 1 x 3 m rulle (forlænget leveringstid)...
Substrat i ruller som vækstmedie til Sedummåtter