Substratruller

Substratruller

Når du skal etablere et grønt tag, er det væsentligt at have et solidt og godt tagsubstrat. Substratruller er produceret af mineraluld, som giver en kompakt og stabil filt. Modsat andre stenuldsprodukter er substratrullerne lette og har overlegne vandabsorberende egenskaber. Det er nemlig således, at de kan absorbere op til 8 gange sin egen vægt og forbliver absorberende i mange år. Det giver et fremragende grundlag for grønne tage.

Her på siden finder du vores udvalg af kvalitetsrige og funktionelle substratruller til opbygning af grønne tage. For at kunne skabe et ordentligt og vellykket grønt tag, er grundlaget nemlig et godt sted at starte. Gå på opdagelse i vores sortiment og sæt gang i projekt ”grønt tag”.

Substratruller til grønne tage

Grønne tage er flotte, farverige, praktiske og klimavenlige. Men før man kan gro sit grønne tag, er det vigtige at have et godt grundlag. Her er substratruller en ideel løsning. Men sine overlegne vandabsorberende egenskaber fungerer de som en fremragende letvægtserstatning til et almindeligt tagsubstrat. Blandingen af stenuldsfibre er nemlig designet til at være et letvægtsprodukt, som opsuger vandmolekylerne.

Substratrullerne leveres i ruller af 1 x 6 meter og 1 x 3 meter. De fås med tykkelserne 20 mm eller 40 mm, og med en vandoptagelseskapacitet fra 17 liter pr. kvadratmeter til 29 liter pr. kvadratmeter. Har du specifikke ønsker om type, størrelse eller tykkelse, vil vi naturligvis gerne imødekomme dine behov.

Nykilde – eksperter i grønne tage

Hos Nykilde har vi specialiseret os i grønne tage – både til private kunder og professionelle erhvervskunder. Ønsker du at læse mere om grønne tage? Så har vi blandt andet remset en lang række fordele op. Du kan også læse mere om vores forskellige frøblandinger til grønne tage. På den måde kan du være sikker på, at et levende tag er den rette løsning for dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og guide dig til den rette tagløsning. Vi sætter en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor er vi med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Du er altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Hent datablade på 20 mm her og 40 mm her.
Substratrulle (40 mm) 1 x 3 m rulle (forlænget leveringstid)
Substratrulle (40 mm) 1 x 3 m rulle (forlænget leveringstid)...
Varenummer: 360002
Substrat i ruller som vækstmedie til Sedummåtter
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product