BesTec Skræntbunds- og Dækværkssystemer

Wire ballast kurve, flodmadrasser, Reno madrasser og Sænkefaskiner samt de grønne varianter, såsom Sivrørsgabioner, var grundlaget for udviklingen af BESTEC® produktprogrammet.

I modsætning til de ovennævnte produkter, bliver det idag produceret i materialer med høj trækstyrke bestående af i årtier holdbare PP-materialer med knudeløse masker.
I modsætning til andre syntetiske materialer til brug som netråmateriale, fx redskaber fremstillet i PE (polyethylen), bliver farvestoffer (hovedsagligt sort) samt UV-beskyttelse af de enkelte tråde af multifilament udført på PP nets allerede lavet underproduktionen af selve nettet.

Disse særlige knudeløse netværk er udgangsmaterialet for mange produkter, som vi beskriver i flere detaljer nedenfor.

Som erosion beskyttelsessystemer er produkter såsom sten kammer måtter/sten madrasser eller sten ruller overlegne.

Fordelene ved BESTEC® systemer er blandt andet, at garnene er lavet af polypropylen og er derfor uforgængelige og ikke korrodierbare.
På grund af strukturen af BESTEC® systemer, som blandt andet er karakteriseret ved den monolitiske sammenhold af sten materialet, er det muligt at etablere vegetation.
Det er også meget enklere og mere vellykket end i de førnævnte traditionelle design.

BESTEC® produkterne kan være fyldt med sten materiale uanset byggeplads og byggeprocesser. Dette er også en fordel i forhold til traditionelle måder at gøre det på.

Kombination med andre produkter, såsom ArmaFlor® Sivrørsmåtter eller Sivrørplanter, BesTex® og WollTerra® frø måtter, men også Composite®, er også muligt for en efterfølgende begrønning.

1
Beskyt bredden med BesTec stenruller