Plante- og vegetationsmåtter

Plantemåtter og vegetationsmåtter

Her på siden finder du vores store udvalg af plante- og vegetationsmåtter. Du finder blandt andet staudemåtter, vildengsmåtter, vådengsmåtter, sedummåtter og meget mere. Fælles for alle er, at de skaber et flot, hurtigt og grønt underlag på ethvert areal. Det gælder både i private haver, offentlige parker ved skråninger og mange andre steder, hvor der ønskes et grønt areal.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af plante- og vegetationsmåtter og find lige netop den, der matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information ved at klikke ind på de forskellige kategorier, så du er helt sikker på at finde den rette løsning for dig. Vi laver desuden også specialfremstillede vegetationsmåtter på forespørgsel med 8-12 måneders produktionstid. Hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os, og så finder vi sammen en løsning.

Vejledning til vegetationsmåtter.

1
Biodivers Bier og Sommerfugle måtten
1
Sedum-Urt Naturengmåtter

Pryd ethvert areal med plante- eller vegetationsmåtter

Med vores store udvalg af plante- og vegetationsmåtter kommer et væld af muligheder og fordele. Med vores færdige staudebundmåtte er du garanteret fuld vegetation, så du kan nyde det grønne areal med det samme – og ikke vente på, at det gror sig frodigt. Med vores bi- og sommerfuglemåtter bidrager du til biodiversiteten og skaber gode vilkår for planter såvel som insekter. Mulighederne er mange, men det er helt op til dig, hvad der passer bedst til dine behov. Læs blandt andet vores vejledning til vegetationsmåtter her.

Hos Nykilde har vi fokus på kvalitet. Vi er de første med danskproducerede plante- og vegetationsmåtter. Det gør sig gældende for både vores almindelige rullegræs og vores økologiske naturrullegræs. Ligesom med plantemåtte får man en hurtig, grøn og ukrudtsfri græsplæne – nemt og simpelt med et flot resultat hver gang.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Nykilde er vi hos dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Vi står altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise, så du er garanteret at få det rette produkt, der matcher dig. Er du i tvivl om det mindste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe os op eller skrive en mail. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.