Solar Sedum Roof

Sempergreen Solar Sedum Roof 0-5 grader

Bæredygtig energi har aldrig været et vigtigere emne, og efterspørgslen fortsætter med at vokse. Solar Sedum Roof er en grøn tagløsning med monteringssystemer til solpaneler på flade tage. Dette er et ballastet solcellesystem for en sikker og hurtig installation af solcellepaneler. Sedum-taget under solpanelerne giver den nødvendige vægt til at sikre solcelleanlægget uden at skulle gennemtrænge tagfladen.

Derudover kan det grønne tag øge energiproduktionen fra solcellepaneler med 6-20 %!

Solar Sedum Roof 0-5° specifikationer (klik for teknisk tegning)

Hældning: 0-5°

Tykkelse af systemstruktur: fra 105 mm

Mættet vægt: fra 84,5 kg/m² (ekskl. PV-paneler)

Vandbufferkapacitet: fra 21,8 l/m²

For at øge biodiversiteten i lokalmiljøet kan Solar Sedum Roof suppleres med Biodiversitetspakken. Hvis tagkonstruktionen kan klare mere vægt, har du også mulighed for at installere Solar Biodiverse Roof med en række (blomstrende) urter og Sedum-planter!

Systemets opbygning

Grønt tag systemstruktur fladt tag med PV-panelsystem

1: Sempergreen Solar Stand, ekskl. PV-panel

Bestående af en bundplade, profilholder og monteringsprofiler. Inkl. monteringsklemmer til PV-panelerne. PV-panelerne kan placeres i både landskabs- og portrætpositioner i forskellige orienteringer (syd/ øst/ vest) og hældningsvinkler (10˚ og 15˚). Dette system kan anvendes i kombination med næsten alle typer solpaneler.

2: Sedum-mix måtte 30 mm

Forkultiveret Sedum-mix måtte (30 mm). Bestående af en blanding af 6-8 forskellige Sedum-typer. Vegetationsmåtterne har altid en dækning på mindst 95 % ved levering.

3: Taghavesubstrat - fra 60 mm

Tykkelse og type af taghavesubstrat bestemmes på grundlag af vindbelastningsberegningen og ballastplanen. Produceret i overensstemmelse med FLL's retningslinjer.

4: Grundplade Sempergreen Solar Stand 60 mm

Mål 1980 x 980 x 60 mm (LxBxH). Fremstillet af genanvendt HDPE med skrue gevind til fastgørelse af profilholderen. Montering i overensstemmelse med netplan og vejledning.

5: Drænplade 10C

Tykkelse 10 mm. Plade med fordybede kerner fremstillet af genanvendt HPDE. Dækket med en polypropylen filterdug, der er limet på pladens overside.

6: Beskyttelsesfolie

Vægt 300 gr/m². Fremstillet af genanvendte fibre.

7: Folie med rodspærre

Valgfrit; kun anvendelig på tage uden rodspærrende tagmateriale.