Plantemåtter

  

Vegetationsmåtter – nemt og flot!
Vi er hos Nykilde de første i Danmark med plante- og vegetationsmåtter. Måtterne består af forskellige typer færdigt kultiverede blomsterarter, prydgræsser og stauder eller græs, alt efter hvad du ønsker. Måtterne fås også ukultiverede, indsået med frø f.eks. græsfrø eller blomsterengfrø (min. bestilling ved frøindsåede måtter er 300 m2, af maskintekniske årsager). Se mere om dette under vores Greenfix produkter. Alle frø og planter er af dansk oprindelse og derved de bedst egnede til danske forhold.

Få vegetationsmåtter i unikke mål

Måtterne er baseret på 100% naturfibre og evt. et substratmix. Der i gror planterne som udlægges i f.eks. bede, rundkørsler, omkring vejheller, rabatter, stensætninger, foran kontorbyggeri, restauranter, i parker og mange andre steder.

Måtterne produceres i forskellige versioner, afhængigt af formålet og placeringen. Der er plante- og vegetationsmåtter til tørre arealer, til fugtige arealer, til saltstressede arealer osv. Og naturligvis også i forskellige udformninger, som f.eks. i bestemte farver.

Undgå uønsket vegetation

Ofte ser vi, at nyligt tilsåede arealer gror til i uønsket vegetation. Dette kræver, at man er ekstra omhyggelig med plejen af arealet i perioden frem til fuld etablering. Dette er tids- og omkostningskrævende, men kan afhjælpes ved at bruge Nykildes færdige engblomstermåtter. Desuden kan disse engblomstermåtter bidrage til større sikkerhed for anlægsgartnere og entreprenører, der anlægger grønne arealer i trafikken.

De færdigt kultiverede plantemåtter udlægges på arealet (f.eks. i en ny rundkørsel). Derved skal medarbejderen ikke så ofte i løbet af det efterfølgende år ud og f.eks. luge ukrudt væk fra arealet, som det ville have været tilfældet havde man tilsået arealet. Nu kan man i stedet koncentrere sig om nye opgaver.

Måtterne kan også fås i en ikke-brandbar udgave, f.eks. langs jernbanestrækninger.

Yderligere informationer
Kontakt os for en vejledning i hvordan man opbygger et anlæg langs f.eks. veje eller i rundkørsler med vegetationsmåtter.

Husk at nogle af disse vegetationsmåtter skal bestilles i god tid inden levering. Kundespecifikke måtter skal påregnes en leveringstid på mellem 8 og 12 måneder fra bestilling, afhængig af sammensætning (på nær rullegræs). Den frøindsåede udgave kan kun leveres ved min. bestilling på 300 m2, af maskintekniske årsager. Leveringstiden er dog væsentlig kortere, maks. 2-3 uger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vegetationsmåtter. Vi har hovedsæde i Slagelse på Sjælland med har kunder i hele Danmark, som vi leverer til bl.a. via vores webshop. Man kan ikke afhente vores forskellige vegetationsmåtter på vores hjemmeadresse. Vores produktioner af de forskellige vegetationsmåttetyper produceres i Danmark, Nordtyskland og Holland.

 

1
Plante- og vegetationsmåtter
1
Rullegræs

Køb rullegræs her ⇒ Se på Nykilde.dk

1
Økologisk rullegræs
Vilde blomster måtte
Vilde blomster måtte
Varenummer: 1108
Engmåtte til hurtig begrønning af arealer til natureng.
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product