Blomstermarksfrø blandinger

Blomstermarks-frøblandinger

Hos Nykilde forhandler vi et stort og varieret sortiment af blomstermarks-frøblandinger, hvor du kan få etårs og flerårige blomsterfrø. Vores blomsterfrø egner sig godt til private haver samt offentlige parker og bynære områder, hvor du ønsker at skabe liv, farve og grønne omgivelser. Du finder derfor både blandinger til blomstermarker, som er oplagte til pluk-selv-blomster, og skønne sommerblomster, der kan sås i haven.

Hvis du ønsker at vide, hvad de enkelte frøblandinger indeholder, skal du blot klikke på dem. Dog skal du være opmærksom på, at de kan afvige i artsammensætningen samt leveringsdygtighed og pris, da svingende høst ofte forekommer i en frøproduktion.

 

Cottage Have frøblanding

Cottage Have frøblanding

Flerårig Lav Stenbeds frøblanding

Flerårig Lav Stenbeds frøblanding

Honningbi-FEST flerårig frøblanding

Honningbi-FEST flerårig frøblanding

Honningbi-Sommerfugleblomstblanding

Honningbi-Sommerfugleblomstblanding

Robust En- & Flerårig blomstermarksblanding

Robust En- & Flerårig blomstermarksblanding

Sommer & Sol

Sommer & Sol

Staudefrøblanding

Staudefrøblanding

Vi tager forbehold for ændringer i artssammensætningen i blandingerne, leveringsdygtighed og priser.

Frøblandingen blandes ved hver enkelt bestilling, derfor kan der ikke forventes dag til dag levering.

Se Nykildes flerårige blomsterfrø til haver, marker mv.

Siden vores begyndelse i 1980’erne har interessen for vilde blomsterfrø været drivkraften hos Nykilde, så vi kunne tilbyde naturligt så-materiale til genskabning af natur og give mere plads til naturen i vores kulturlandskab. Med en af vores blomstermarks-frøblandinger er der nærmest garanti for liv i haven, marken, parken mv. med skarpe farver, der klæder det danske landskab i sommerperioden.

Vores flerårige og 1-årige blomsterfrøblandinger til haver, marker mv. fås enten som 100 g, 0,5 kg eller 1 kg – alt efter hvor stort et område, du ønsker at så frø i. Du finder blandinger som flerårig lav stenbeds-frøblanding, honningbifest-frøblanding, der er en hjælpende hånd til trængende bier, 1-årig romantik sommerblomst-frøblanding, samt flere snitblomster-frøblandinger til at lave naturbuketter og mange andre varianter, så det er bare med at gå på opdagelse i vores ovenstående udvalg. Du vil med garanti finde en frøblandingsvariant, du vil så og pryde din private have, en offentlig park eller pluk-selv-mark med.

Sådan skaber du en flot blomstermark med frøblandinger

Er du i tvivl om, hvordan du skaber en flot blomstermark? Så kan vores nedenstående guide hjælpe dig med etableringen af frøblandinger, hvor du opnår et flot resultat.

  1. Kultivér jorden til et godt så-bed.
  2. Gør jorden plan og jævn med en rive, samt fjern større sten, rødder og lignende.
  3. Så nu den anbefalede frømængde, hvilket vil stå på blandingens emballage. Bland gerne op med tørt sand eller frøfyld som fyldemiddel for en lettere udsåning.
  4. Bind frøene til jordoverfladen med en tromle eller ved at stampe jorden.
  5. Vand evt. de spirende frø i tørre perioder.
  6. Fjern løbende tidsler, kvikgræs, gråbynke og andre uønskede arter.
  7. Nyd din blomstereng sommeren over, og lad den stå vinteren over for at tilbyde levesteder for insekterne.
  8. Slå først området i det tidlige forår, således hæmmer du græsvækst og giver mere lys til fremspiring af blomsterfrø.

Nykilde – specialister i alverdens frøblandinger

Skulle du have en speciel forespørgsel på blomsterfrø eller nogle af vores andre varianter som græsfrø og enkelartede sommerblomsterfrø? Så laver vi gerne specialblandinger til individuelle behov og formål. Dog kun hvis det drejer sig om større forespørgsler, da denne proces er ret tidskrævende. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. (+45) 5858 4072, sende en mail til [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Bemærk venligst, at vi ikke yder rådgivning eller sælger frø til privatkunder. Der henviser vi til vores forhandlere.

Forhandlere

Jyllands Frøhandel

- TagTomat