oekooe

Øko-øen: Innovativ vegetationsteknik til dine vådområder

Snart kan vi vinke farvel til den sidste vintermåned og sige hej til foråret, hvor vi kan glæde os til, at de første blomster og planter spirer frem på ny.

Måske er du allerede i gang med at planlægge dine grønne løsninger for 2021?

I så fald kan du med fordel kigge nærmere på Øko-øen, som er en af vores populære vandplante-løsninger.

Flydende vegetation, såsom Øko-øen, har mange fordele og anvendelsesmuligheder, herunder:

Et flot æstetisk udtryk Forbedring af vandkvaliteten Miljøbeskyttelse ved at skaffe habitater, bl.a. til vandfugle i form af ynglepladser Sediment- og oliespærre til afgrænsning mod vandområder.

Slip for syntetiske kunststoffer med Øko-øen 🌱

Ingeniørbiologi, erosionsbeskyttelse, vegetationsteknik og naturbeskyttelse via innovativ produktudvikling.

Det er hvad både vi hos Nykilde og vores samarbejdspartner indenfor vegetationsteknik til vådområder har arbejdet med i årtier.

I mange af disse årtier har AquaGreen Sivrørsøer været et vigtigt element i denne indsats. Disse består af en kombination af vegetation og syntetiske flydende bæreelementer.

Vi har i mellemtiden videreudviklet produktet, så vi fuldstændigt kan undvære syntetiske kunststoffer, som for eksempel PP eller PE og lignende.

Vi kan tilpasse løsningerne til lige netop dine behov

Som tidligere bliver vores fuldstændigt biologisk nedbrydelige ArmaFlor Bredmåtte kombineret med et flydende bæreelement.

Det flydende bæreelement består af enkelte flydemoduler, der er forbundet med og under hinanden. Disse moduler består for eksempel af en speciel bio-flis, hvor hovedbestanddelen er fåreuld, såvel som en meget lille andel af metal for fastgørelse af de passende flydeelementer.

Ydermere er de 2 x 1 m. store enkeltelementer nemme at kombinere med hinanden ved hjælp af hurtig-koblinger (stål forzinket).

Specielle former af enkeltelementerne i runde eller svungne former kan på projektbasis også leveres.

Til urbane miljøer, hvor der ofte kan være fare for en overpopulation af vandfugle med dertil hørende bidskader er det muligt at levere beskyttelse enten som en midlertidig løsning eller en mere permanent løsning.

Alt efter de lokale forhold og systemer og produkter, er der også løsninger til forankring (f.eks. reb eller PLA (Polymælkesyre)), som også kan tilpasses de lokale forhold.

På den måde er det let at tilpasse vores flydende vegetations-løsninger til dit behov.

Lyder det som noget for dig? Du kan finde mere information om vores vandplante-øer og -flåder herunder 👇

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Sidder du inde med spørgsmål til vores flydende vegetation eller øvrige grønne løsninger?

Så er du meget velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan finde den rette grønne løsning til dig.

Kontakt os allerede i dag

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar