no image

Vi er alligevel ikke på messe...

Vi er alligevel ikke på Have & Landskabsmessen i Slagelse i år. Da vi i morges mødte op på messen, var vores standplads ikke den vi havde aftalt og betalt for. Vi fik "valget" mellem bare at acceptere det uacceptable eller at pakke sammen om aftenen og få vores penge refunderet.

Det gav os ikke meget reelt valg, så efter udstillingens første dag valgte vi at pakke sammen.

 

Det er selvfølgelig ærgerligt og irriterende, men vi står altid til rådighed alligevel for en fagsnak, eventuelt med et besøg "on-site".

1
Kommentar(er) 1
$title
Jesper Christensen
Hej, der er mange steder man kan se vores grønne tage. Eksempelvis på vores hjemmeside, bl.a. under referencer. Og ellers skal man stige til vejrs og kigge ind over København. Men mange gange er terræn også et fint sted at kigge på grønne tage, især i byerne da terræn ofte er et grønt tag da det ofte er et betondæk. Bl.a. ved Panum. Etablering kan foregå i princippet hele året rundt, dog ikke ved frostvejrsperioder. Angående pris og leveringstid, der må du meget gerne maile os en forespørgsel (eller bruge kontaktformularen), med lidt tekniske detaljer på, størrelse, hældning etc. På forhånd tak.
SVAR
$title
Lars Brunbech
Vi har en bygning på 40m2, fladt tag m. Tagpap, bygget mhp etablering af grønt tag. Vi kunne tænke os at løse opgaven med serum-græs-urt måtter. Er der nogen steder mulighed for at se et tag etableret med jeres produkt? Hvornår er det optimalt at etablere taget? Hvad er pris og leveringstid? Mvh Lars Brunbech 30280773
SVAR
Skriv din kommentar
Opret kommentar