Ericsson Dialog 006 01

Vi ændrer telefontider

På grund af forskellige produktionsrelaterede opgaver, er vi for nuværende nødsaget til at begrænse vores telefontider til kl. 8:00 - 14:00 mandag til fredag. 

Vi har i flere år understøttet forskellige digitale platforme og muligheder for at henvende sig til os f.eks. via e-mail, og det vil vi meget gerne opfordre til at man gør. Da vi arbejder indenfor et meget snævert fagmæssigt område, så er vi ret ofte under et stort pres på telefonerne, som også gør at vi ikke kan få andre opgaver fra hånden. Telefonen er lidt som møder også ofte er, en tidsrøver og tid får man som bekendt ikke igen. Så vi har nu valgt at skære i telefontiden, hvilket selvfølgelig er beklageligt, men vi opfordrer så til gengæld, at man i videst muligt omfang benytter sig af vores mailadresse [email protected]. På forhånd tak. Og vi er som skrevet stadig mulige at nå pr telefon, dog i mindre omfang end tidligere. 

Vi håber på et tidspunkt, at kunne vende tilbage til mere normale telefonåbningstider, men vi er som sagt mulige at få fat i via e-mail 24/7.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke længere kan give rådgivning telefonisk til private, da vi er nødt til at prioritere vores resurser indenfor rådgivning, som jo er tid. Vi opfordrer private som søger råd og vejledning, at gennemlæse vores vejledninger her på hjemmesiden, eller for mere dyberegående råd at henvende sig til enten den lokale havearkitekt, anlægsgartner eller Det danske Haveselskabs rådgivere (kræver medlemsskab).

 

UPDATE 22-09-18: Vi påregner at komme tilbage til mere almindelige telefonåbningstider senest 1. november. Men vi kan være nødsaget til også i fremtiden, at indføre de mere begrænsede telefontider hvis det er påkrævet for at vi kan håndtere produktion og ordrer.

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar