Glædelig Jul og Godt Nytår. Vi ses i 2018.

Det er blevet lidt mere stille og nogen har travlt med at ræse rundt efter julegaver (dem har vi droppet i min familie! Har man brug for noget kan man jo ikke vente på, at det bliver jul, vel?).

Men så kan man reflektere over det år som er gået og det kan man vel kun betegne som generelt travlt og godt. Vi føler i hvert fald, at der er stor lydhørhed over for de områder som

Ud over de kendte områder vi beskæftiger os med igennem snart 40 år (frø, grønne tage, geotekstiler til erosionsbeskyttelse, geoceller m.m.), så har vi også tilføjet grønne løsninger til de mere våde områder som præfabrikerede vegetationsmåtter til bred- og vandzonen.

Disse løsninger vil vi helt sikkert høre mere til i den kommende tid og vi har publiceret en hel del fagligt materiale her på vores hjemmeside, som kan give idéer til projekter, vejledning, faldgruber og så videre. Der er masser at tage fat, hvis dette område er aktuelt. Vi hører i hvert fald meget gerne så tidligt som muligt i planlægningsfasen om idéer og projekter. Det giver den største chance for at projektet bliver en succes, nu og i fremtiden. De første større projekter er allerede leveret, bl.a. til Cortex Park i Odense.

Vi har også leveret rigtigt mange færdige vegetationsmåtter til både LAR løsninger og til diverse grønne tage, bl.a. Panum instituttets vel-præmierede grønne tage og mange flere.

Til sidst vil vi ønske alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar