man 1633667 960 720

Forårs ræs!

Foråret er nærmest eksploderet og vi har travlt som aldrig før. Det samme siger kolleger i ind- og udland og frølagre får også en ens bedømmelse i ind- og udland. Større efterspørgsel end normalt i slut 2017 og hele 2018, kombineret med en historisk dårlig høst i 2018 og en endnu større efterspørgsel her i begyndelsen af 2019, gør at der skal løbes stærkt og tænkes kreativt.

Så der vil helt sikkert her i løbet af forår, sommer og det tidlige efterår opstå situationer hvor der ikke kan leveres det ønskede og/eller det tager længere tid med leverancer end man kunne ønske sig.

Så bær over med os, hvis ikke alle ønsker kan opfyldes eller det tager lidt længere tid med leveringerne. Det sidste er selvfølgelig et tilbagevendende problem hvert år i højsæsonerne. Alle vil have alt på samme tid. Det kan så ikke helt lade sig gøre hver gang. Men vi gør alt for at få skaffet og skabt de produkter I ønsker, og få dem leveret ud så hurtigt som muligt.

En af de ting som de seneste års øgede efterspørgsel har resulteret i, er at vi må bede privatkunder om at koncentrere sig om vores, synes vi selv, udmærkede webshop. Vi kan desværre ikke afse tid til rådgivning eller afhentninger af bestillinger for private. Det bedes man have forståelse for. Der findes udmærkede havecentre rundt omkring, mange har også fin rådgivning og ellers kan man også spørge sin lokale havekonsulent/-arkitekt til råds. Det kan vi desværre ikke afse tid til. Men kontakt eventuelt en havekonsulent her.

I vores webshop kan man finde vejledninger under punktet Guides, og dem bedes private benytte sig af. Det kan alle andre naturligvis også. Vi mener, at de dækker langt de fleste spørgsmål man kan have, ud over produktbeskrivelserne ved hvert enkelt produkt.

Vi håber, at alle har forståelse for dette. Vi er altid åbne for en snak om projekter med vores professionelle kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi altid har været.

Vi ønsker alle et rigtigt godt forår.

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar