farm 46194 1280

Frøhøst 2018 fylder ikke lagrene!

Frøhøsten i år var ikke en katastrofe, men heller ikke prangende. Vi mangler stadig at oprense en del og enkelte arter står også stadigvæk på rod. Men vi har resultatet inde og det ser lidt ud som der bliver smalhals det kommende år, hvad angår mængder. Oven i dette, så har vi solgt rigtigt meget i foråret, hvilket vi selvfølgelig er glade for, men det betyder også at vi, modsat tidligere år, slet ikke har noget fra det foregående års høst på lager. Så det giver lidt af et dobbelt minus beholdningsmæssigt. 

 

Vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan, men vi regner med at foretage ændringer i sammensætninger, som vi gør hvert år, bare ikke i ligeså kraftig grad som vi nok er nødt til i år. Nogle arter vil mængdemæssigt bliver reduceret, andre sat op og nogle vil helt glide ud.

Vi regner dog helt sikkert med, at vi vil have naturengblandinger klar så snart alt er renset op (pt. er vi lidt ramt af, at forrige års høst er udsolgt). Men vi bliver nødt til at være mere fleksible med sammensætningerne og specielle ønsker til specielle sammensætninger af blandinger modtages gerne, men det vil ikke gøre noget hvis man sænker forventningerne en anelse. Men spørg gerne.

Der kan godt et par uger fra nu før vi har alt klar, så hav lidt tålmodighed med os. Såning er ikke for sent i oktober, så der er ingen grund til stress, hvis ikke lige Jeres bestillinger kommer flyvende ind en dag eller to efter bestilling :-)

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar