flower seeds 1061634 960 720

Forårets såtid er overstået.

Foråret er slut, nu gælder det høsten.

Vi er nu kommet ret godt igennem forårets travlhed med såning af frø og det vil nu være halsløs gerning at udså frø. Så vi lukker nu ned for udlevering af frø frem til 15. august, hvor vi så småt starter op igen med efterårssåninger af naturengfrø.

 

Alle bestillinger som endnu ikke er leveret bliver selvfølgelig leveret snarest muligt, men ellers opfordrer vi til at vente med såning til efter 15. august. Vi beklager hvis det giver problemer, men det giver alligevel ikke mening at udså på nuværende tidspunkt. 

 

Vi begrænser også nu vores telefontid til at være mellem kl. 10:00 og 12:00 mandag til fredag. Vi er naturligvis altid til at kontakte via email: [email protected]

 

Vi vil i denne periode beskæftige os med en af de vigtigste perioder indenfor frøbranchen; høsten! Den er allerede gået igang, så vi har fuld gang i høst og efterfølgende rensning (og måske tørring).

 

Der udleveres selvfølgelig fortsat af alle vores andre produkter såsom vegetationsmåtter, Geoweb, Greenfix erosionssikring, rullegræs og grønne tage. Her skal man blot tage kontakt til os, eller bestille via vores webshop (rullegræs).

 

Vi håber på en god, varm og tør høst og når ferien kommer, en rigtig god sommerferie til alle.

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar