VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). Færdigt grønt tag. Spørg om pris.
VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). Færdigt grønt tag. Spørg om pris. VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). Færdigt grønt tag. Spørg om pris.

VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). Færdigt grønt tag. Spørg om pris.

Varenummer: 1106
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

Nu kan man selv lægge et grønt tag! Ikke noget med flere lag og konstruktioner kun ingeniører forstår! Nej, det skal være til at gå til, uden risiko for fejl eller forglemmelser. Er taget vandtæt og rodfast, så er det bare at stille bakkerne op ved siden af hinanden (presses tæt sammen) og evt. tilpasse med pyntesten. Ja, man stiller bare blokkene direkte ovenpå tagmembranen, ikke mere end det! Der går 3,33 stk. til 1 m2. Vejer max 50 kg/m2 i vandmættet tilstand. Har målene 50 x 60 x 5,9 cm. Se mere på www.vegblock.dk. Husk også rodspærrefolie, kantlister og evt. gødning! Husk også at bestille lidt ekstra til til- og fraskæringer, hjørner osv. Husk i øvrigt, at vi tilbyder efterfølgende et køb af VegBlock 2 års gratis rådgivning til dit grønne VegBlock-tag! Vi mailer eller ringer for at aftale nærmere vedr. leveringstidspunkt. VegBlock'ene er en levende vare og skal derfor ikke stå for længe på paller.

Bemærk at vi leverer ud i tidsrummet onsdag til fredag. Man kan pt. ikke afhente selv. Vi afsender direkte fra vores produktioner i Holland og Tyskland.