ArmaFlor Sivrørsfaskine Type RF
ArmaFlor Sivrørsfaskine Type RF ArmaFlor Sivrørsfaskine Type RF ArmaFlor Sivrørsfaskine Type RF

ArmaFlor Sivrørsfaskine Type RF

Varenummer: 902235
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

En 3. variant er sivrørsvalser også kaldet Sivrørsfaskine RF.

Denne består også som basis af en ArmaFlor kokosfaskine, igen i diametrene 200 mm, 300 mm, 400 mm og 500 mm (rf200/rf300/rf400/rf500). I modsætning til de andre varianter, er kokosfaskinen ikke tilplantet med ArmaFlor Sivrørsplanter som enkeltplanter, men er i første omgang installeret.

Denne er så påsat en pre-kultiveret ArmaFlor Sivrørsmåtte fra serien RM5/0,5 hvor i ca. halvdelen af måtten (25 cm) er fastgjort Sivrørsvalsen BesFix stålskive sh30. Den resterende del af sivrørsmåtten er fastgjort på landsiden, bag en vold fyldt med jord og fastgjort med træspyd af typen BesFix HPL30.

Denne version er et alternativ til den klassiske sivrørsvalse af typen RöWa. Dette er især anvendeligt i de tilfælde hvor der indenfor den første vegetationsperiode kan forventes bølgeagtig overstrømning og eventuele afstrømninger fra Sivrørsvalsen.Ved hjælp af den forkultiverede Sivrørsmåtte, som er indbygget i den installerede ArmaFlor Kokosfaskine, og yderligere er vokset ned i volden/skræntens undergrund, bliver erosion af kokosfaskinerne forhindret.