Nykilde Geosystems og Geotekstiler

 

Nykilde Geosystems

Nykilde har mere end 50 års erfaring med geosystemer. Vores produkter er løbende blevet udviklet og forfinet således at de i dag fremstår som produkter af meget høj kvalitet, der er tilpasset miljøet. Dét sammen med vores erfaring inden for planter og frø, skaber en stærk faglig kombination. Vi forstår vigtigheden af, at tilpasse geosystemerne til de enkelte udfordringer eller problemstillinger, og lægger en dyd i at udvikle de rigtige planter og frø – oftest fra lokale vilde arter.

Nykilde Geosystems dækker over produkter, der sørger for erosionssikring og ukrudtskontrol på tørre og våde skrænter, langs veje, søer og åer samt kystsikring og havnebyggeri. Hvilket produkt der løser erosionsproblemet bedst, afhænger af faktorer som vandhastighed, bølgehøjde, skråningens længde og jordforhold. Krav til erosionssikringens levetid spiller også en væsentlig rolle.

Biologisk nedbrydelig erosionssikring: kokosnet mm.  

Biologisk nedbrydelig ukrudtskontrol og erosionssikring hjælper naturen i gang ved at beskytte mod erosion og ukrudt i den periode, hvor planterne etableres. Hertil anvendes der et biologisk nedbrydelige net eller måtter produceret af fibre fra kokos, halm eller jute. Dette er en kortvarig løsning, der typisk er nedbrudt efter 1-3 år, og derfor er denne løsning med stor fokus på det miljømæssige aspekt.

Nykilde Geosystems tilbyder erosionsmåtter fra Greenfix, hvor de ovennævnte organiske fibre udgør hovedbestanddelen, og vegetationen overtager den permanente beskyttelse af arealet. De organiske geotekstiler fra Greenfix modvirker erosion, stabilisere jorden og forbedre vækstvilkårene og etableringsmulighederne for en bred vifte af vegetation.

Langsigtet erosionssikring og ukrudtskontrol  

I nogle tilfælde påkræves en mere langsigtet og permanent erosionsløsning. Dette gælder eksempelvis på skråninger i forbindelse med vand og langs kyster. Vores geocelle-produkt vil her give vegetationen de bedste forudsætninger for at etablere sig.

Geowebsystemet er markedets absolut bedst udviklet produkt og er anerkendt for innovation, høj kvalitet og en langsigtet ydeevne. Vi tilbyder løsninger inden for kategorierne jordstabilisering, permeable belægning og konstruktionsbelægning.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

I nogle tilfælde vil en nedbrydelig løsning være det mest optimale, mens det i andre tilfælde er optimalt med en permanent erosionssikring. Ofte kan en kombineret ukrudts- og erosionsbeskyttelse faktisk også være den bedste løsning. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.

Uanset om det er geotekstiler eller ikke-nedbrydelige produkter som geoceller, så har vi en løsning. Vi hjælper med konkrete ingeniørberegninger på dit projekt, så du er garanteret et vellykket projekt, og vi rådgiver omkring de enkelte projekter fra start til slut. Kontakt os på tlf. (+45) 5858 4072 eller send en mail til [email protected], så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

1
Geosystems
1
SoilWeb Geoceller
1
Greenfix Jord- & Erosionskontrol måtter
1
Kataloger
Conwed Geonet
Conwed Geonet
Geonet til stabilisering af jord og overflader. Prisen er en afhentet pris.
Nyhed
Særtilbud