Grønt tag på stejle overflader - Nykilde.dk

Grønne tage på skrå flader

Grønne tage er både flotte, praktiske og klimavenlige. Det er en farverig måde at pryde huse og bygninger på. Det er en CO2-venlig tagløsning, som også skåner kloakken for regnvand. Men hvad gør man egentlig, hvis man ønsker et levende, grønt tag på skrå, stejle eller skrånende tagflader?

Med taghældninger på mere end 25 grader eller mere er det en god idé at sørge for, at tagsubstrat og vegetation bliver liggende. Dette kan blandt andet gøres ved brug af Soilweb Geoceller, som er en enkel, sikker og prisvenlig løsning til opbygning af grønne tage på skrånede flader.

  
 

Opbygning af grønt tag på stejle og skrånende tagflader

Hos Nykilde har vi specialiseret os inden for etablering og opbygning af grønne tage. Ved en taghældning på mere end 25 grader anbefaler vi at gøre brug af Geoweb Geoceller. Det imødekommer selv de mest krævende problemer med jord og vand. De etableres ved at fastgøre cellerne på tagfladen, hvorefter de fyldes med jord, frøblandinger og andre råmaterialer. På den måde sørger systemet for at holde tagsubstratet inden for cellerne. Dermed bliver vægt og tryk fordelt ligeligt mellem cellerne, og det grønne tag kan begynde at gro.

Løsningen med Soilweb Geoceller har vist sit værd i mange byggeprojekter verden over. Det er en innovativ løsning, som er tidsbesparende, effektiv og funktionel. Hos Nykilde er vi eksperter i græs på taget. Er du interesseret i at vide mere om grønne tage? Så kan du tage et kig på vores produktinformation om grønne tage eller vores guide til, hvorfor du skal investere i et grønt tag. Her har vi remset en bred vifte af fordele op, så du kan være helt sikker på, at et levende tag er den rette løsning for dig. Du kan desuden også undersøge vores frøblandinger til grønne tage.

Nykilde – Vi hjælper dig med et levende tag

Hos Nykilde er vi leveringsdygtige i en bred vifte af klimavenlige tagløsninger til privatkunder såvel som professionelle erhvervskunder. Vi sætter en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Vi er med dig i hele købsprocessen – både før, under og efter. På den måde er du garanteret at få den rette hjælp, hvis uventede komplikationer skulle opstå.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og imødekomme dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på det telefonnummer og den mail, du finder i bunden af siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.