Bio-Logs & Whattles

Bio-Logs & Whattles

Varenummer: 1013
259,38 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

GREENFIX Bio-Logs (kokos ruller) er fremstillet i Europa, og anvendes som organisk erosionskontrol i vejgrøfter eller skråninger langs vandløb, søer, kyster. Den består af en kerne af kokosfibre, som er indkapslet i et kokosnet og formet som en rulle.

GREENFIX Whattles (halmruller) har samme opbygningsstruktur som Bio-Logs, men kokosfibrene er estattet af halmstrå, som er indkapslet i et UV-behandlet PE net.

Bio-Log og Whattles forankres med pløkker for at holde dem på plads. Ofte plantes der forskellige planter i rullerne efter, at de er installeret. Erosionsrullen skal beskytte den nederste del af skrænten mod erosion, indtil planternes rødder har etableret sig og dannet et uigennemtrængeligt rodnet, der holder erosionsmaterialet på plads.

Rullerne kan også bruges på større skråninger, hvor de lægges ind i forskellige niveauer af skråningen for at begrænse de erosionsproblemer, der måtte opstå.

Halmrullerne nedbrydes relativt hurtigt, og tilføjer derefter organisk materiale til den underliggende jord og forbedrer samtidigt jordens fugtighed.

                                                    

 

 

Bio-Logs (kokosruller) leveres med plantehuller for hurtig og effektiv plantning af vandplanter.            Miljøvenlig løsning med Covamet fresh og Bio-Logs.

Fordele med Whattles

  • Er et prisbilligt alternativ til at løse erosionsproblemer.
  • Holder på fugt til gavn for vegetationen.
  • De kan erstatte slidte hegn eller halmballer på stejle skråninger.
  • PP netværk, der omslutter fibrene nedbrydes over tid.