ArmaFlor Sivrørsbånd Type RöBa

ArmaFlor Sivrørsbånd Type RöBa

Varenummer: 901211009
0,00 DKK
-
+
Læg i kurv
Change quantity to add product

Sivrørsbåndet Type RöBa er endnu en variant som allerede er beskrevet i kapitlet om ArmaFlor Sivrørsvalsr og er en ny-udvikling fra vores side.

 

I modsætning til den førnævnte variant af Sivrørsvalser skal der ikke bruges nogle af de klassiske  ArmaFlor kokosfaskiner som vegetationsbærer, ydermere er basis en kokosstrik. Denne bliver som en fletning med en diameter på ca. 120 - 150 mm indhyllet i et PP- og PE-net. Kokosstrikket bliver produceret i længder af 10 og 20 meter og beplantet med ArmaFlor Sivrørsplanter. Efterfølgende bliver produktet færdigt kultiveret i vores produktionsbække over en vegetationsperiode.

ArmaFlor Sivrørsbånd er et nicheprodukt. De bruges for eksempel til begrønning af sivrørsgabioner, som bruges til fodsikring af skrænter, men kan også bruges til som indledende beplantning på steder hvor man ellers havde påregnet enkeltbeplantninger. I dette tilfælde bliver der gravet en planterende (ca. 10 cm dyb). Her i lægges ArmaFlor Sivrørsbånd enkelt og hurtigt ned i og fastgøres med BesFix træpløkker Type HPL 30.

 

Det er også muligt, at udlægge sivrørsbåndene i snoet form så der opstår en fladedækkende bestand af bred- og sivrørsplanter eller parallelt med stedligt bestemt afstande mellem de enkelte sivrørsbånd. Ved denne form for anvendelse udgør sivrørsbåndene et alternativ til den klassiske fladedækkende beplantning som et supplement til ArmaFlor Sivrørsmåtter og Sivrørsvæv.