VegBlock

Grønt tag på den nemme måde - 100% dansk produkt. Færdigt grønt tag.

Danmarks første modulopbyggede grønne tag (verdens patent), og det eneste som danner en naturlig forbindelse mellem planter og vækstmedie, modulerne imellem. Ingen "pottejordsafvikling" i VegBlock systemet.

VegBlock består af færdige elementer som stilles på taget eller lægges op som andre byggematerialer, ligesom tegl eller tagsten. Nemt at håndtere. Lynhurtigt har du et Sedumtag eller Sedum-urt tag. Grønne tage er det nye sort! Tilbageholder regnvand, beskytter taget, isolerer, støjdæmper og forbedrer generelt miljø og velvære i nærmiljøet.
Taget skal være vandtæt og rodfast, udover dette skal elementerne blot stilles på plads ved siden af hinanden. Bakkerne består af et UV-stabilt og frostresistent materiale, fyldt op med et 100% uorganisk substrat for at sikre et stabilt vækstmedie som holder lige så længe som bygningen. Bakkerne har en vækstmediehøjde som gør, at det nu på en nem måde er muligt at etablere færdigt kultiverede vegetationsblokke på taget (og andre steder f.eks. i bede, rabatter, gravpladser m.m.) og ikke kun med Sedum. Også Engelskgræs, Skovjordbær og andre urter. Derved opnår man et mere varieret udtryk i forhold til et rent Sedumtag.

Forskellen på brug af VegBlock i forhold til plastmoduler i et modulopbygget system:

  • I modsætning til andre typer modulopbyggede systemer til grønne tage som består af plast containere, er VegBlock ikke et plasticmodul. Plast constainere kan give en hurtigere vækst det første år, men fordi planterne kommer hurtigere ud af deres vinterdvale i plast containere er risikoen for frostskader også større. Dette medfører senere til en mindre bladmasse på planterne i det plast baserede containersystem i forhold til VegBlock.
  • Om sommeren kan de høje temperaturer i de plastbaserede containere give problemer for især de mere nordlige og alpine plantearter, eksempelvis Sedum.
  • Planterødder i plast containere er også mindre stabile.


Der bruges 3,33 stk. til 1 kvm. Se pris under VegBlock.
Systemet vejer 50 kg/m2 i vandmættet tilstand

Ring og hør nærmere om mulighederne. Se en VegBlock guide her.

Se vejledning til etablering og vedligehold - klik her

Er brandtestet og godkendt (BROOF t2).

Husk også rodspærrefolie, kantlister og evt. gødning! Husk vi ringer eller mailer vedr. aftale om nærmere leveringstidspunkt af hensyn til VegBlock'ene som er en levende vare. De skal ikke stå for længe på paller.


Og ikke mindst, husk at vi efterfølgende et køb af VegBlock tilbyder 2 års gratis rådgivning til dit grønne VegBlock-tag!

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

1
VegBlock guide
Vejledning til etablering og vedligehold af VegBlock
Vejledning til etablering og vedligehold af VegBlock
VegBlock-vejledning til etablering og vedligehold.
Rodspærrefolie (30 kvm pr stk - gratis fragt)
Rodspærrefolie (30 kvm pr stk - gratis fragt)

Rodspærrefolie bruges til at beskytte tagmembran mod mekanisk gennembrud af tagmembranen og mod planterødder

VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). Færdigt grønt tag. Spørg om pris.
VegBlock - Grønt tag på den nemme måde (50 X 60 X 6 cm/stk.). F...
Færdigt grønt tag på den nemme måde.
Natur gødning (12 kg sæk/rækker til 50 kvm. grønt tag)
Natur gødning (12 kg sæk/rækker til 50 kvm. grønt tag)...
Organisk gødning velegnet til alle formål, også grønne tage.