SoilWeb Kanalbeskyttelse

SoilWeb Kanalbeskyttelse

SoilWeb® Kanal Beskyttelses System stabiliserer og beskytter kanaler som er eksponeret for eroderende forhold af alle slags og kan designes til det passende fyldmateriale så det kan modstå selv de højeste hastigheder

KANAL MULIGHEDER:

Begrønnet beskyttelse:

Erstatter omkostningskrævende, vedligeholdelseskrævende metoder med lav vedligeholdelse, billigere, stabiliseret vegetation. Effektivt i lavt flydende kanaler og hvor lav til højt intermitterende strømme forekommer. Med en Plæne Forstærkningsmåtte kan det begrønnede SoilWeb system modstå hastigheder så højt som 9 m/sek. Ideelt til afdræningsgrøfter, bække og regnvandskanaler.

Beskyttelse af fyldmateriale:

Fyldmateriale fastholdt i SoilWeb® web strukturerne er meget mere stabilt end hvis det ikke er fastholdt. Det resulterer i, at i stedet for at bruge store, svært håndtérlige metoder, at mindre og billigere fyldmateriale kan bruges i lavt-til-udfordrende strømforhold.

Beton armeret beskyttelse:

Betonfyldte SoilWeb® strukturer er ideelle for kanaler som er eksponeret for kraftigt hydraulisk stress. Beton hældes ind i strukturen on-site, og skaber dermed et let installérbart, fleksibelt og alligevel armeret system som koster mindre end pre-formede betonsystemer.

Flerlags beskyttelse:

SoilWeb® multilags, begrønnede kanaler skaber naturlige levende støttemure som kan modstå kraftige strømme i kortere perioder. De tolererer differentieret sætninger samtidigt med at de bevarer deres strukturelle integritet, og er hurtigere og nemmere at installere end det typiske bloksystem.