Rullegræs

 

Rullegræs købes her.

Rullegræs

Som noget nyt leverer vi nu også rullegræs. Rullegræs er det ideelle alternativ til græsfrø, hvis man ønsker en hurtig grøn og ukrudtsfri græsplæne. Vi har sammensat unikke plantegræssorter, der kræver minimal klipning og trives under mange vejr- og miljøforhold. Du får således en robust græsplæne, der er velegnet til de fleste formål.

Vores rullegræs er dansk produceret og i høj kvalitet. Hver rulle vejer ca. 20 kg. har en tykkelse på 2 cm og et areal på 250 cm * 40 cm. Rullegræsset er sammensat af 40% alm. Rajgræs, 40% rødsvingel og 20% engrapgræs – en sammensætning af græstyper, der sikre dig en flot og slidstærk græsplæne mange år frem.

Hvordan lægger man rullegræs?

Når du skal lægge rullegræs, skal underlaget gerne være lidt fast i overfladen og ideelt set bestå af 10-20 cm muld, der er fri for større sten. Du lægger dit rullegræs ved at følge nedenstående steps:

  1. Jævn arealet. Hvis græsset skal grænse op til et fliseareal, skal jorden være cirka 2-3 cm lavere end flisekanten.
  2. Rullegræsset lægges i forbandt (forskudt ligesom mursten) tæt ende mod ende og ikke dobbelt.
  3. Overlap, kanter og ender skæres over med en spade eller hobbykniv og rullegræsset tromles.
  4. Straks efter tromling vandes rullegræsset – græsset skal vandes så meget, at det også er fugtigt på bagsiden.
  5. Rullegræsset skal vandes hver dag de første 14 dag, indtil det selv har fået rødder nok til at hente vandet selv fra jorden. Man bør undgå at betræde rullegræsset de første par uger, da det vil lave spor i det vandede græs. Rullegræsset skal dog klippes for første gang ca. en uge efter det er blevet lagt.

Danskproduceret rullegræs

Rullegræs og andre vegetationsmåtter er både nemt og flot. Hos Nykilde er vi stolte af at være de første med danskproducerede plante- og vegetationsmåtter, der udover rullegræs også inkluderer måtter bestående af forskellige typer af blomsterarter, prydgræsser og stauder, alt efter hvad du ønsker.

Priserne på rullegræs varierer fra 18,75 til 30,00 kr./kvm alt efter den ønskede mængde. Ønsker du dit rullegræs leveret, tilbyder vi mod betaling levering på hele Sjælland. PS: Man kan ikke afhente rullegræs på vores hjemmeadresse.

Har du brug for rådgivning, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på (+45) 5858 4072 eller sende en mail til info@nykilde.dk