Plantemåtter (Bunddækkemåtter)

 

Få et grønt underlag

Vi tilbyder hos Nykilde både plantemåtter og bunddække til private og erhverv. Inden du lægger dit nye underlag, skal jorden være forberedt, så der ikke er noget eksisterende vegetation. Er der meget sand i jorden, skal det blandes op med muld, så plantemåtterne og bunddækket kan gro.

Bunddækkende staudemåtter

Vores biologisk nedbrydelige plantemåtter er tilplantet med bunddækkende stauder. Plantemåtterne er lavet af kokosmåtter indeholdende bunddække vegetation. Plantemåtterne har mindst 95 % dækning ved levering, så du kan nyde den umiddelbare virkning af et grønt resultat. Plantemåtterne er fremstillet i overensstemmelse med FLL retningslinjer.

Hvorfor plantemåtter?

Vores dyrkede, biologisk nedbrydelige plantemåtter kan anvendes overalt, hvor fuldt bunddækkende stauder er påkrævet straks ved installation. Langs skråninger, på skråninger og i offentlige parker. Tilgængelige udgaver af plantemåtter er med Hedera, Waldsteinia og Euonymus.

Installation og vedligeholdelse

Plantemåtter er meget nemme at installere:
 

Sørg for at løsne jorden med en rive, udlæg bunddækkemåtterne tæt opad hinanden. Hvis bunddækkemåtterne skal installere på en skråning kan måtterne fixeres ved hjælp af nogle træspyd/-søm, for at undgå at måtterne skrider inden rødderne har slået rod i den underliggende jord.

 
De kan installeres på skrånende overflader på op til 45 grader. Vedligeholdelsen afhænger af opbygningen af systemet.

Sortiment

Plantemåtterne kan bl.a. indeholde: Euonymus fortunei 'Horts blis' Hedera hibernica, Lonicera nitida 'Maigrun', Vinca minor og Waldsteinia ternata. Nedenstående guide er bare en guide, ikke et udtryk for hvad vi har i sortimentet.
 

Kontakt

Ønsker du at høre mere om dine muligheder? Så er du velkommen til at kontakte os, vi leverer plantemåtter og bunddække til hele Danmark, men vi har adresse i Slagelse på Sjælland.

 

 

 

TEKNISKE DATA:

Dækning: 85%
Vægt når tør: ca. 20 kg/m2
Mættet vægt: ca. 25 kg/m2
Tykkelse: 4-6 cm
Standard størrelse: 100 cm x 100 cm (andre størrelser kan aftales)
Antallet af m2 per palle: 25 m2 (for standard størrelser)
Palle størrelse: 120 cm x 100 cm

 

Ved bestilling i vores webshop, venligst angiv i bemærkninger hvilken type bunddække der ønskes: Waldsteinia, Hedera, Vinca eller Euonymus. Minimumsbestilling er 16 kvm.

Bemærk at vi leverer onsdag-fredag.