Økologisk Natur Rullegræs

Økologisk rullegræs købes her.

Økologisk Natur Rullegræs er et helt nyt produkt. Ja, faktisk er det en verdensnyhed. Der er os bekendt ingen andre som har certificeret og kontrolleret økologisk rullegræs.

Det første man skal gøre sig klart er, at økologisk natur rullegræs ikke har samme udseende som den traditionelle rullegræs. Der vil forekomme enkelte urter, ukrudt om man vil, iblandt græsset. Men man får en ligeså funktionel græsplæne med naturrullegræsset som med det traditionelle rullegræs. og udlægning fungerer nøjagtigt lige så nemt som med det traditionelle rullegræs. Se vejledning.

Vil man gerne gøde sin græsplæne så kan man også gøre det uden at gå på kompromis med økologitanken. Så anvender man bare vores Naturgødning som er godkendt til økologisk brug.

Naturrullegræsset vil naturligvis også være særdeles velegnet på skråninger og lignende, da det efter kort tid vil fremstå som et naturligt græsareal.

Rullerne er 250 X 40 cm og vejer ca 20 kg/stk.

PS: Man kan ikke afhente rullegræsset på vores hjemmeadresse.


Hvordan lægger man rullegræs?

Når du skal lægge rullegræs, skal underlaget gerne være lidt fast i overfladen og ideelt set bestå af 10-20 cm muld, der er fri for større sten. Du lægger dit rullegræs ved at følge nedenstående steps:

  1. Jævn arealet godt. Hvis græsset ligger op til et fliseareal, skal jorden være cirka 2-3 cm lavere end flisekanten.
  2. Rullegræsset lægges i forbandt (forskudt ligesom mursten) tæt ende mod ende og ikke dobbelt.
  3. Overlap, kanter og ender skæres over med en spade eller hobbykniv og rullegræsset tromles.
  4. Straks efter tromling vandes rullegræsset – græsset skal vandes så meget, at det også er fugtigt på bagsiden.
  5. Rullegræsset skal vandes hver dag de første 14 dag, indtil det selv har fået rødder nok til at hente vandet selv fra jorden. Man bør undgå at betræde rullegræsset de første par uger, da det vil lave spor i det vandede græs. Rullegræsset skal dog klippes for første gang ca. en uge efter det er blevet lagt.