Økologisk Natur Rullegræs

Økologisk rullegræs 

Hos Nykilde forhandler vi certificeret og kontrolleret økologisk naturrullegræs. Det er en fremragende måde at få en grøn og frodig græsplane på helt uden genmodificerede organismer. Faktisk adskiller økologisk rullegræs sig ikke specielt meget fra det traditionelle rullegræs. Du får samme funktionalitet, men ved økologisk rullegræs kan der forekomme enkelte urter og ukrudt.

Det økologiske rullegræs lægges præcis som almindeligt rullegræs. Ønsker du at bevare den økologiske tilgang, kan du gøde græsplanen med vores naturgødning, som ligeledes er godkendt til økologisk brug. På den måde får du en funktionel græsplæne, som pryder ethvert område. Det gælder både skråninger og flade arealer.

Vores økologiske rullegræs kommer i ruller på 250 x 40 cm og vejer ca. 20 kg/stk. De er danskproducerede med en miljøvenlig tilgang. Hos Nykilde gennemtester vi altid vores produkter, så du er garanteret kvalitetsrigt rullegræs, som hurtigt skaber en grøn græsplæne. Er du interesseret i økologisk naturrullegræs? Så kan du tage et kig på vores webshop med rullegræs.

PS: Man kan ikke afhente rullegræsset på vores hjemmeadresse.


Hvordan lægger man rullegræs? 

Når du skal lægge rullegræs, er der naturligvis et par trin, du skal følge. Det er først og fremmest vigtigt, at underlaget er fast og består af 10-20 cm muld, der er fri for større sten. Skal græsset grænse op til et fliseareal, skal jorden være 2-3 cm lavere end flisekanten. Derefter kan du følge vores guide til udlægning af rullegræs:

  1. Jævn arealet godt

  2. Læg rullegræsset forskudt ligesom mursten. Vær opmærksom på, at de skal lægge ende mod ende og ikke dobbelt

  3. Skær overlap, kanter og ender over med en spade eller hobbykniv, så græsset kan tromles

  4. Efter tromling skal græsset vandes så meget, at det også er fugtigt på bagsiden

  5. Vand græsset hver 14. dag og undgå at betræde græsset de første par uger

  6. Klip græsset ca. en uge efter, det er blevet lagt

Køb økologisk rullegræs hos Nykilde 

Hos Nykilde prioriterer vi altid at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Vi er leveringsdygtige i plantemåtter og vegetationsmåtter, som skaber farve og liv på ethvert grønt areal. Derudover forhandler vi naturligvis også det traditionelle rullegræs.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 58 58 40 72 eller mail info@nykilde.dk. På den måde kan vi sammen finde den løsning, der passer præcis til dig.