Maxgreenwall

Om os

Inspireret af bevægelsen hen imod at forbedre livskvaliteten i hele verden, hjælper Maxgreenwall gennem at øge mængden af natur indendørs.

Den iøjnefaldende Maxgreenwalls skaber en sund, produktivt og behageligt indendørs miljø. Med flere designs og muligheder, kan du kan du nemt bringe udendørslivet indenfor og maksimere dit grønne liv!

Ideen til Maxgreenwall opstod via et samarbejde mellem Sempergreen og Parus Europe. Disse bevægelige og brugervenlige indendørs levende vægge er et supplement til en bred vifte af bæredygtige, sunde og grønne løsninger.

"Fremmer sundere arbejdsmiljøer"

Indendørs natur bidrager til et forbedring af den mentale og fysisk sundhed.

Den øger produktivitetsniveauet på kontoret og reducerer betydeligt stressniveauet. Planter renser også luften og forbedrer den indendørs luftkvalitet.

"Forbedrer akustikken"


Grønne vægge reducerer støj forurening, hvilket er gavnligt inden for på kontoret og for et behageligt hjemmemiljø. Desuden er en levende indendørs væg en forbedring af bygningens æstetik.

På grund af dens bevægelighed kan denne grønne væg nemt bruges som en rumdeler, hvilket gør at Maxgreenwall skiller sig ud.

Maxgreenwall Single 360°

Maxgreenwall Single i al dens elegance. Se selv.

 

Luft cirkulationsfane

Den grønne væg indeholder et specialiseret system, der cirkulerer ilt for effektivt at opretholde den gode tilstand af det grønne område. Den lydløse ventilator sikrer fordelingen af den producerede ilt i alle dine omgivelser. Ved at vælge Maxgreenwall vælger du et forbedret indeklima!

 

104 planter

I alt 104 planter passer ind i denne grønne væg.

Vandreservoir

Denne Maxgreenwall kan installeres på mindre end en time, og det automatiske vandingssystem skal kun genopfyldes hver fjerde uge. Kapillærmetoden sikrer, at planterne får alt det vand, de har brug for.

   

Wi-Fi kontrol

Alle tekniske aspekter, som f.eks. vandingssystemet og lysaktivitet, er tilgængelige online via en mobilapplikation.

Flytbar

Denne fritstående og bevægelige rumdeler giver dig frihed til at indrette rum efter din egen smag. Maxgreenwall kan nemt flyttes til andre steder på grund af sine hjul og sin lave vægt . Mulighederne for din indretning er uendelige!

 

Mikrofilter

Mikrofilteret sikrer en ren vandstrøm gennem systemet.

LED vækstlys

Der medfølger et specialdesignet vækstlys for at sikre, at planterne forbliver i god stand. På denne måde kan Maxgreenwall installeres overalt i dit interiør, samtidigt med at kvaliteten af planterne opretholdes . Selv på de mørkeste steder vil denne grønne væg trives!

   

UV filter

Indbygget UV-filter til desinficering af vandet.

   

Maxgreenwall Single

Maxgreenwall Single er enestående på grund af sin bevægelighed og ubesværet vedligeholdelse. Den levende væg lysner ikke kun dine private eller erhvervsmæssige omgivelser op, den forbedrer også sundhedstilstanden og luftkvaliteten. Denne levende indendørs væg er en sund investering på grund af dens positive påvirkninger, flytbarhed og tilpasningsmuligheder. Denne lodrette have giver en fantastisk mulighed for at installere over 100 planter i dine omgivelser! Højde     

Højde:    221 cm.
Bredde:    104 cm.
Dybde:    37 cm.
Vandreservoir:    80 ltr.
Genfyldningsfrekvens:    Månedligt
Støj fra vandpumpe:    50 dB
Vægt af boks:    80 kg.
Vægt installeret:    200 kg.
Planteantal:    104
Lyskulør:    Hvidt
Optimal mængde lys:    8 timer dagligt
Væggens farve:    Ren hvid (RAL9016) og graphite  sort (RAL9011).
   

Højde:    221 cm.
Bredde:    104 cm.
Dybde:    51 cm.
Vandreservoir:    120 ltr.
Gebfyldningsfrekvens:    To gange om måneden
Støj fra vandpumpe:    50 dB
Vægt af boks:    160 kg.
Vægt installeret:    360 kg.
Planteantal:    192
Lysfarve:    Hvid
Optimal mængde lys:    8 timer dagligt
Væggens farver:    Ren hvid (RAL9016 og graphit sort (RAL9011).

Forbind væggene!

Disse grønne vægge er ikke kun nemme at flytte, men kan også forbindes med andre Maxgreenwalls for at danne en stor levende væg. Leg lidt rundt og skab dit ideelle interiør!

Tilpas din væg.

Maxgreenwall-systemet kan installeres på mindre end en time med kun to personer. Maxgreenwall er let at tilpasse ved at installere forskellige typer planter, f.eks. med et roligt udseende udvendigt eller med farverige planter. Den krævede potte størrelse er en diameter på 9 cm. Desuden egner Maxgreenwall sig til personlig tilpasning ved nem installation af magnetiske klistermærker eller trykning af bagpladen efter eget ønske. Systemet med Maxgreenwall giver også mulighed for at tilføje skræddersyede skilte på forsiden af Maxgreenwall. En fantastisk måde at vise dit brand frem eller give dine besøgende en varm velkomst!