Hvilken frøblanding?

Følgende skema kan måske hjælpe dig med at finde den rigtige frøblanding.

Hvornår sår man så? 

Naturengsfrø skal helst sås om efteråret og Blomstermarksfrø om foråret. Men der er selvfølgelig både undtagelser og muligheder for andre såtidspunkter.
Det naturlige såtidspunkt for naturengsfrø er om efteråret, fra slutningen af august og frem til slutningen af oktober måned. Tidligt forår går også an, men der kan jo opstå tørkesituationer på den årstid, som kan give en mindre god etablering.

Hvad angår blomstermarksfrø/sommerblomstfrø, så er foråret ofte det bedste tidspunkt. Her gælder det selvfølgelig først og fremmest de etårige frøblandinger, som man ikke får megen glæde af ved en efterårssåning. Også de flerårige kan ofte med fordel udsås om foråret, selvom en efterårssåning også er fin, men her kun for de flerårige blandinger. Er der etårige i blandingen vil man ofte ikke kunne opleve dem efter en vinter. Så hvis de vigtige, så skal man vente til foråret. 

Specialblandinger og tilpassede standardfrøblandinger.

Vi laver både frøblandinger efter ønske eller i samarbejde med Jer og tilpasninger af vores eksisterende standard frøblandinger, hvis dette ønskes. I begge tilfælde skal vi beregne (nye) priser og dette tager en del ekstra tid. Derfor tager vi ud over prisen for den nye frøblanding, også et ekspeditionsgebyr på kr. 500,00 + moms.

Vi har igennem mange år udviklet frøblandinger især sammen med kommunernes biologer og landskabsarkitekter. Ægte lokale frøblandinger.