KATEGORIER

Grønne tage

Grønne tage

Er du interesseret i en klimavenlig og CO2-neutral tagløsning? Så er et grønt tag måske noget for dig. Der er mange fordele, der er værd at nævne, når det angår grønne tage. Blandt andet optager de en stor mængde regnvand, hvilket giver en betydeligt mindre belastning af kloaksystemet. Grønne tage bidrager desuden til en bedre biodiversitet og pryder enhver bygning med liv og farver.

Gå på opdagelse i grønne tage og find de forskellige produkter, der kan hjælpe dig på vej til en klimavenlig tagløsning. Du finder priser og yderligere information ved at klikke ind på de forskellige kategorier. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

1
Grønne tage - VegBlock, Sedumbakker og sedumtage

Alle nødvendige produkter til dit grønne tag.

Den klimavenlige og praktiske tagløsning

Grønne tage er til dig, der ønsker en klimavenlig tagløsning, som er både billig og praktisk. Det kan nemlig holde på 60-70% af regnvandet, hvilket aflaster kloakken under kraftig regn. Det lagrede regnvand fordamper langsomt. Derfor får du et naturligt klimaanlæg, som sørger for den optimale nedkøling af hjemmet. Det gør det til en billig tagløsning, da der er besparelser på opvarmnings- og klimatiseringsomkostninger.

Grønne tage har en lang levetid og er lydisolerende. Det beskytter desuden mod skader fra UV-stråler og mekaniske skader. Alle disse fordele er med til at gøre det grønne tag som et populært valg, da prisen er billig, vedligeholdelsen er minimal, og besparelserne er store.

Find dit grønne tag hos Nykilde.dk

Hos Nykilde har vi specialiseret os indenfor grønne tage. Faktisk ser vi os selv som værende eksperter i ”græs på taget”. Vi forhandler en lang række klimavenlige produkter, som giver en bedre biodiversitet i bybilledet.

Foruden grønne tage forhandler vi også almindeligt rullegræs og økologisk rullegræs. Vi har også en bred vifte af flotte frøblandinger såsom blomstermarksfrø. Gå på opdagelse i vores forskellige produkter, og find lige netop det, der matcher dine behov og ønsker.

Har du brug for kyndig vejledning?

Hos Nykilde går vi op i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Vi er med dig under hele processen – både før, under og efter, du har foretaget dit køb. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vores kompetente medarbejdere klar til at give dig en kyndig rådgivning. På den måde kan du være helt sikker på at finde det rigtige produkt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores grønne tage eller andre produkter. Det kan du gøre på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi gør opmærksom på, at vi ikke tilbyder privat rådgivning til private. I stedet henviser vi til vores blog, hvor der er en bred vifte af informative blogindlæg, om alt lige fra grønne tage til hvordan frøblandinger sås.