Foderfrøblandinger til afgræsning hos vildt | Nykilde.dk

Foderfrøblandinger 

Her på siden finder du vores udvalg af foderfrøblandinger til afgræsning hos vildt. Udvalget består af fuglevildtblandinger, engfrøblandinger til heste, urteblandinger og vildtblandinger. De giver foder til dyrene, samtidig med at det skaber en naturlig biodiversitet og et smukt udseende på ethvert grønt areal.

Gå på opdagelse i vores foderfrøblandinger, og find den blanding, der passer til dine ønsker og behov. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Fuglevildtblanding (2 kg)
Fuglevildtblanding (2 kg)

Til fuglevildtet. 2 kg rækker til 600 kvm.

Heste Engfrøblanding (10 kg)
Heste Engfrøblanding (10 kg)

Naturengfrøblanding til hesteafgræsning.

Urteblanding (1 kg)
Urteblanding (1 kg)

Til kvæg, heste og får. 1 kg rækker til 300-500 kvm.

Vildtblanding (2 kg)
Vildtblanding (2 kg)

Til vildtet. 2 kg rækker til 575 kvm.

Foderfrøblandinger til afgræsning hos vildt

Vores udvalg af foderfrøblandinger kommer i forskellige størrelser. Fuglevildtblanding og vildtblanding kommer i pakker af 2 kg, som rækker til henholdsvis 600 kvm og 575 kvm. Urteblandingen til kvæg, heste og får kommer i pakker af 1 kg, som rækker til 300-500 kvm.

Med engfrøblandingen til heste får du en blanding, der er optimeret til hestens sundhed og smag. Den består af 55 forskellige arter og en mindre andel af vilde urter, som styrker biodiversiteten og giver et nydeligt og frodigt areal.

Med foderfrøblandinger får du altså alt i én. En flot plæne, en bedre biodiversitet og foder til vildtet. Er du i tvivl om, hvordan man sår de forskellige frøblandinger, kan du tage et kig på vores vejledning.

Find den rette frøblanding hos Nykilde 

Hos Nykilde forhandler vi en lang række frøblandinger. Udover foderfrøblandinger har vi også et stort udvalg af naturengsfrøblandinger og blomstermarksfrøblandinger. Er du usikker på, hvilken frøblanding du skal vælge? Så kan du læse vores guide til, hvordan du vælger den rette frøblanding.

Hos Nykilde har vi udviklet frøblandinger med kommuners biologer og landskabsarkitekter gennem flere år. Vi går op i god kvalitet, hvorfor du kun kan forvente gennemtestede frøblandinger, når du handler hos os.

Har du brug for kyndig rådgivning? 

Hos Nykilde vil vi altid gerne give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Vi ved, at det kan være svært at navigere rundt i de forskellige frøblandinger. Derfor tilbyder vi kyndig og seriøs rådgivning, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken frøblanding du skal vælge.

Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og altid indenfor 24 timer.