Have & Landskab 2017 vel overstået - nye impulser!

Lidt gråt og vådt de første to dage og der var heller ikke så mange mennesker som normalt de første to dage (selvom arrangøren mener noget andet. Men modsat andre år blev udstillerne i år også talt med som besøgende!). Til gengæld var fredagen fænomenal med solskin og rigtigt mange besøgende, så vi er godt tilfredse.

Det nye vi havde med i år, var Vandvegetation, økologisk rullegræs og selvfølgelig vores Geoweb Geoceller og Greenfix som vi havde rigtig stor efterspørgsel og spørgsmål til på årets messe.

 

Vi tilbyder, at hjælpe både planlæggere og Jer der udfører projekterne vores hjælp og ekspertise, også on-site. F.eks. kan vi beregne opbygningen af støttemure for Jer, så I får den rette opbygning med sikkerhed for stabilitet osv.

Vi hjælper også gerne med direkte hjælp og instruktion på byggepladsen når man f.eks. skal installere vores bredmåtter og flydende vegetation.

 

Og så har vi en anden nyhed som er et vandrensende grønt tag. Roof X Vegetationsmåtte til vandrensning laver taget til en bio pool som ved hjælp af vandvegetationen renser det grå spildevand. Kontakt os for nærmere oplysninger og projektopbygning.

0
Kommentar(er) 0
Skriv din kommentar
Opret kommentar