Nye tider og metoder - sådan holder du på frøene (og andet) og fordyber dig!

oprettet d. under Frø, Vegetationsmåtter og rullegræs, Geosystemer, Generelt

Nye tider, nye metoder, nye udfordringer.

Vi er dagligt udsat for et sandt bombardement af negative nyheder. Om alt fra udlændingedebat til klimaforandringer og forskellige populistiske politikere og meningsdannere. Ingen nævnt, ingen glemt.

Heldigvis er der også lyspunkter, som eksempelvis en større folkelig interesse og deltagelse i kampen mod klimaforandringerne. Det mærker vi også og har over de seneste år kæmpet hårdt for at kunne forsyne alle vores samarbejdspartnere og kunder med både tilstrækkelige mængder af frø og vegetationsmåtter og de rette naturarter. Oven i dette kom så en ekstrem dårlig høst i 2018, som efterfølgende tømte vores og gode kollegers frølagre af tidligere høste. Det har kunnet mærkes i 2019 og efterspørgslen på alternativer som eksempelvis færdige vegetationsmåtter har været tilsvarende stor og dermed også udtømt en ret stor del af vores lager, også på dette område.

Alt skidt har en ende (eller er det omvendt?!?), dette års høst var absolut bedre og vi har en masse nye vegetationsmåtter klar fra det kommende forår.

Dertil har vi også set, og regner da også med at se en større efterspørgsel efter ”mellemløsningen” Greenfix Covamats og Eromats. Geotekstiler som samtidigt med at de erosionssikrer et areal, fastholder den specificerede frøblanding på det tiltænkte sted. Og i sammenhæng med Covamats tilbyder en ekstra sikker og hurtigere etablering ved hjælp af jordbakterier og organisk gødning (Covamats fresh endda med et ekstra lag jord). Alle geotekstilerne er tilgængelige i kokos eller blanding af kokos og hø eller rent hø/halmfibre for hurtigere nedbrydning (og lavere pris). Kokosfibrene har en længere holdbarhed, men hø/halmversionerne er til gengæld råvarer af helt lokal oprindelse, tæt på fabrikationen af geotekstilerne.

Andre nye tider er vores åbningstider her i den kommende juletid. Da vi ikke på vores eget lager har produkter som er ”i sæson”, har vi besluttet at udnytte den lidt stille tid til at fordybe os lidt i de ting som der ikke er tid til i dagligdagen. Som f.eks. en kommende ny hjemmeside som har mere vægt på faglighed og en lettere tilgang for vores professionelle kunder. Den glæder vi os meget til at præsentere i det store cyberspace!

Telefonerne er derfor lukket fra 5. december ti 15. januar 2020, men vi er selvfølgelige altid til at få fat i, i netop cyberspace via vores kontaktformular på https://nykilde.dk/kontakt/ eller direkte på info@nykilde.dk. Hvis det er meget vigtigt at tage snakken over telefonen, så skriv det bare i mailen eller på kontaktformularen. Så ringer vi tilbage snarest muligt.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar